Den nya designen är här

Godkväll
Jag har fixat min nya deisgn nu, jag är ganska nöjd med min header:D och det kommer komma en bild i sidospalten vid min presentation, hade dock ingen som jag ville använda.
 
 
För att inte göra detta inlägget också tråkigt och bildlöst slänger jag inte lite bilder på mitt senaste hus i the sims, dock är det inte alls färdigt. Bara själva utsidan av huset är någorlunda färdigt, men trädgården är inte alls färdig:c Huset jag har försökt bygga är "Pink Palace Apartments" från filmen Coraline
Bilden är från google 
Såhär ser huset ut i filmen, inte världens enklaste att bygga, men jag har gjort så gott jag kan.
Såhär ser huset ut på framsidan, än så länge, jag ändrade tomt efter att jag tagit denna screenshot. Men jag känner mig faktskt väldigt nöjd med hur det ser ur, lite fel rosa nyans kanske, men det är väl inte hela världen?
 
Baksidan var jättesvår att bygga, den får man nämligen inte se så mycket i filmen, jag letade efter bilder hur mycket som helt och hittade bara bilder på framsidan. Jag har byggt om baksidan några hundra gånger känns det som innan jag fick till det så det ser okej ut.
 
Jag kanske lägger upp huset på the sims hemsida när det är klart, dock har jag använt rätt mycket custom content, så jag måste bara komma ihåg vem som har gjort allt det så jag kan skriva det. Får också se om jag känner mig tillräckligt nöjd med huset för att vilja lägga upp det alls, annars är det bara min familj som får bo i det >:'D
 
Men detta var allt för nu, jag ska återgå till att möblera huset, ciao.
 
 
 
 

Ska börja med den nya designen

Hejsansvejsan

Nu har jag tänkt sätta mig och börja med min nya bloggdesign,det kommer bli bra, hoppas jag :S Jaja, vi får se hur det blir. Jag känner mig nämligen väldigt kreativ just nu så då tänkte jag att det är bäst att göra detta nu, medan inspirationen fortfarande finns. :D

Blir tyvärr ett bildlöst inlägg nu, bloggar kanske senare igen, om jag orkar:D
 

Fixat kläder :)

Tjohej, idag har jag, enligt mig, varit duktig. Hela förmiddagen spenderade jag med att städa min garderob, jag lyckas alltid fä kaos där... jag vet inte hur jag lyckas egentligen. Men jag städade ut en massa kläder jag inte längre använder och så hittade jag lite kläder som jag bestämde mig för att göra om lite. 
 
 
 
Hittade en gammal skjorta med korta ärmar som jag knappt använde, men jag bestämde mig för att ta av ärmarna, och så fick jag ett linne/väst istället:D
 
           
Den här tröjan fixade jag dock till igår, men jag kände för att visa den också. Det var en helt svart vanlig t-shirt, jag sydde dit nät på båda sidorna och målade katten.
 
Detta är inte något klädesplagg egentligen, men jag har gjort den också idag, en batman logga gjord av lera. Det blev några konstiga bubblor på den när den var i ugnen, men jag tycker inte att det gör något egentligen, det ger den känslan av att vara gjord i läder. 
 
Har några mer kläder att göra om, men det orkar jag inte för tillfället, och det var allt jag tänkte säga just nu, så hejdå. ^^
 
 
 

Första Janurai

 
Då var det första dagen på det nya året, och den har jag spenderat med att städa undan på mitt rum. Det var så stökigt innan, eftersom jag fortfarande inte hade städat undan flyttlådorna sedan jag målade rummet... Men nu är det färdig städat och det känns riktigt skönt. För att fixa lite mysigare stämning här inne har jag för tillfället tänt ett doftljus, det luktar så gott :D Ljus är ett jättebra sätt att få det mysigt.
 
Ljuset är köpt på Lagerhaus för 39kr och det luktar Hallon/papaya
 
Nu sitter jag bara här i sängen och lyssnar på musik och jag tänkte börja på den nya bloggdesignen senare. Dock så har jag absolut ingen inspiration just nu, så vi får se om jag hittar inspiration till designen någonstans, eller inspiration att göra något alls. Men det var nog allt för tillfället, ciao. 

RSS 2.0