Nytt år nya möjligheter...

Jaha... Då var det visst nyår igen. Och ett nytt år innebär ju alltid nya möjligheter, och en sak jag har bestämt mig för är att jag ska börja blogga seriöst igen :D och inte sluta blogga efter ett tag som jag gjort i år, ska fixa ny design, och försöka blogga en gång om dagen och så får vi se om mitt liv blir intressant eller om det fortsätter att vara tråkigt.
 
Men idag kommer det inte hända nä´ågot alls för mig *forever alone* nej men jag ska sitta hemma och spela tv-spel tror jag, hehe... Det är det man gör när man har lov, eller? Det är åtminstone det man gör när man bor mitt ute i ingenstans och inte kan träffa sina kompisar eller bara hitta på något kul när man känner för det.
 
         
Kollade igen om gamla bilder som jag har i min dator, och hittade en bild på mig från 2011 (den till vänster) så jag bestämde mig för att hitta en ny bild också (höger), Jag tycker inte att jag har förändrats så mycket i min stil under de senaste två åren :D Eller för två år sedan var jag mer åt det så kallade "emo" hållet, medan jag nu är mer "scene", annars är jag väldigt mycket som jag var då, åtminstone i utseendet.
 
Det var all jag kände för att säga just nu, jag hoppas att ni har det trevligare än jag:D

RSS 2.0