Ny lägenhet och sambo!

Det har hänt en del i Bridgeport och i Nemis liv sedan ni träffade henne senast.
Nemis förhållande till Beau Merrick tog slut, och eftersom de hade flyttat ihop så fick Beau den gamla lägenheten. Nemi ville ändå flytta in i centrum av staden, inne i centrum hittade hon en stor, rymlig lägenhet med två sovrum där hon flyttade in. Hon har en bubbelpool på balkongen nu, woop woop.
Även den nya lägenheten har en fanstisk vy från balkongen, och nu när hon har bubbelpool så blir det nog många fester där. 
En dag så träfade Nemi Jocke Enkvist och de blev kompisar. För Nemi var det kärlek vid första ögonkastet, hur underbart är inte det? När Nemi och Jocke hade träffats ett par gånger så frågade Nemi om han ville bli hennes rumskamrat, och han sa ja. Så han flyttade in i lägenheten och deras relation blev mer och mer intim, till slut blev de tillsammans.
Jocke är Bridgeports mest framgångsrika skådespelare och en superkändis. 
När de varit tillsammans ett tag så bestämde sig Nemi för att fria till Jocke, och Jocke svarade ja även denna gången. De planerar nu sitt bröllop. Det kommer att bli en superstor fest i en park, ett vårbröllop. 
 
Och här har vi bara en liten bild från när Nemi bestämde sig för att gå till parken och hänga en dag. Den har inte s mycket med storyn att göra, jag ville bara ha med den:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0